tirsdag 27. juli 2010

Lang dags ferd mot natt...

...og Las Vegas...
Philadelphia Airport er slett ikke noe blivende sted, når man helst ville ha vært i en prepaid seng i Las Vegas. Thats for sure! Makan...
Klokka TIDLIG dro vi fra Bigriver Valley for å komme på Gardermoen i tide til å forhåpentligvis på seter ved siden av hverandre, min venninne og jeg. Måtte bestille hver for oss, siden vi ikke drar hjem samtidlig. Undertegnede må hjem på jobb! Ferien er oppbrukt etter første uka i august.
Vel, vel. Vi fikk god tid på Gardermoen og setter ved siden av hverandre. So long, all is good!
Take off 12:55 presis! Smooth ride meste av turen over. Men en ganske "bumby ride" når vi nærmet oss Philly. Vi landa greit synes nå vi. Noen bak i flyet hylte litt, men vi blonde vikinger kunne ikke FATTE å døm hylte for!
Ok, så var det noen mørke skyer, noen lyn og noe brak. Men så da lissom?
Uansett vi landa trygt på landjorda. Da vi skulle hente bagasjen etter imigrationcontroll så vart det stilt. Først. Så ble bagasjeutleveringa fullere og fullere. Av FOLK riktignok. Men NULL bagasje!
Døm påsto at de skulle starte å laste den når været ble bedre. DET tok tid. Men det kom til slutt. Vi fikk reskjekka bagasjen og eh... gikk to gate!
Jeg har ALDRI noensinne opplevd en mer kaotisk flyplass! Ikkeno funka!
Ok.. så sa de at det vi hadde vært ute i var 3 tornadoer. Men MÅ man frike fullstendig ut av bagateller da, hæh?
Vi ble sendt som noen jo-joer mellom gate`ne. Vi kom uansett til "rett" gate. Og der satt vi LENGE! (det vil si når vi ikke trimma rundt i gangene!)
Flighten ble utsatt. Og utsatt. Og utsatt. Og AVLYST! De hadde ikke noe crew!! Helvete...
Costumer service neste stopp. Halveis oppegående, 90 % i søvne og sånn ca 100% mannevonde! (NEI, ingen PMS!!)
Laaaaaang kø! Hauger med oppgitte passasjerer som beklageligvis reagerte kjappere enn oss og kom først i køa. Tilslutt fikk vi snakka med ei flink dame som hete Jo Ann. Hu var MINST like oppgitt som oss, overarbeidet og gjorde en kjempejobb!
Vi fikk billetter til Vegas via Charlotte dagen etter, motellrom for natta og matbilletter.
Etter å ha traska ute en stund klarte vi å finne en bil med navnet til motellet på. Ved hjelp av en hyggelig og oppgitt amerikaner som var booka inn på samme sted. Days Inn het nattas vidunder. Og det var det virkelig. Alt blir bedre med en dusj!
Og søvn! Ny frisk the day after. Midt på dagen mandag landet vi i Las Vegas!

VEGAS baby!

Yey!

2 kommentarer:

  1. Det var som bare! Har lurt litt på om alt gikk bra med dere, men makan?!

    SvarSlett
  2. Det GÅR bra, bare litt kronglette innimilla! :D

    SvarSlett